Translate

27 Aralık 2015 Pazar

Blog Header Tasarımı

Herkese iyi akşamlar!
Bloguma biraz özenmek için header tasarlamak istedim. Photoshop programı kullanarak yaptım. Görseller internetten, tasarım benden. Yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.

Ayrıca ilgilenen arkadaşlara bir sorum olacak. Yazılarımın bazı kısımları farklı font olarak görünüyor. Şablonlardan tüm yazı tipi için aynı font kullanmama rağmen sorunum hala devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sevgiyle kalın..

7 yorum:

  1. Güzel olmuş sade ve şık.

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık...
    Ben geçenlerde yaşadım bu sorunu. Yazı yazı düzelttim sonra
    Bozuk yazıları işaretleyip varsayılan yazı tipini seçip düzelttim.
    Uzun bir yol ama belki işinize yarar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı yazı tipindeki metni seçip,tekrardan yayınladım ama yine de değişmedi.Değişik bir sorun gerçekten.Yazı tipini değiştirdim bu da fayda etmedi.Farklı çözümler aramaya çalışıyorum şimdilik.

      Sil
  3. güle güle kullanın yeni tasarımı :9 sade ve şık ancak yazı karakterini büyütürseniz şahane olur insanın gözünü çok zorluyor biraz fazla küçük :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki daha büyük olacak:) Teşekkür ederim yorum için..

      Sil
  4. Güzel olmuş sadece blogunun ismini biraz daha görünür kılabilirsin. :) Font olayına gelince temanla ilgili olabilir. Bunu bence bu konuda yazan bloglar var Blog Hocam, Blog Düzenim gibi onlara sorabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorum için :) Bir dahaki sefere font-tema uyumuna dikkat edeceğim.Şimdilik ne yapabileceğimi görmek için basit bir denemeydi:)Notumu aldım hemen

      Sil